OBIECTIVUL GENERAL

Utilizarea platformei educaționale „MATE-EDU” pentru învățare prin e-learning, dar și pentru alte activități, precum concursuri online, cursuri de inițiere/formare, simulări de examene, comunicare online pe diferite teme, bibliotecă de resurse electronice și aplicații educaționale pentru disciplina matematică.

OBIECTIVE SPECIFICE
  1. Realizarea platformei și a paginilor pe rețele de socializare, actualizarea și întreținerea acestora; periodic se vor analiza și evalua rapoartele statistice ale platformei și se vor aduce îmbunătățirile necesare pentru optimizare, în concordanță cu activitățile propuse
  2. Organizarea de activități dedicate învățării și aprofundării matematicii, pentru îmbunătățirea situației școlare, recuperare și progres, dar și pentru performanță.
  3. Organizarea de activități dedicate examenelor naționale (Evaluare Națională și Bacalaureat) cu sesiuni de pregătire la matematică și simulare de examene.
  4. Desfășurarea de activități de matematică aplicată, cu aplicații care să ajute elevii să înțeleagă rolul matematicii în viața cotidiană.
  5. Organizarea unor concursuri online, de matematică distractivă, practică și aplicată
  6. Organizarea unor cursuri de inițiere/formare pentru elevi și profesori, pentru familiarizarea acestora cu modalitatea de lucru pe platformă.
  7. Sintetizarea resurselor educaționale pentru matematică în biblioteci accesibile online și dedicate atât elevilor, cât și profesorilor. Resurse educaționale pot fi e-bookuri sau alte materiale, realizate de profesorii și voluntarii implicați în proiect.